sälen imrogon

Publicerad 2009-03-31 18:45:01 i ointresant,

Vet inte vad jag skalll skriva för har haft två rikigt dåliga dagar som ändå varit bra. Men jag har mått dåligt, konstigt och ah verkligen kämpat för att vara på topp. Vilket är jobbigt, man vill ju inte gå runt och vara sur och säga hur irriterad man blir på alla. då blir ju tom tillslut trötta på en. Måndagen såg väll ut såhär ungf.

försov mig.
gjorde inte ett enda tal på mattelektonen.
kollade film på engelskan.
åt mat.
hade bild målade lite.
hade idrott spelade handboll var rätt jobbigt pga förkyldningen.
men stod i mål så det var lugnt sen.
hade so. gick hem. datan.
tränade fotboll.
åkte på wic. tråkig match.
 wic var överlägsna 8-1 (Y).
åkte med wicis till kg.
åt mat. sen slinga hår.
klar vidq 2, sov goytt!!!

tisdagen idag. Ja vaknade hos wicis, hon villa sbolut inte kliva upp. men tillslut satt vi på bussen på väg till skolan. Mådde fåttfaraden lika piss och vidrigt. Men vad som stod på dagens att göra lista var att samla in alla pengar till våra skoltröjor som skulle hämtas, vi lyckades ha fått in alla tills matrasten. Jag coh filip åkte och hämtade dom, tyckte faktiskt itne att dom var så fina, vi valde nog itne rätt motiv häller. "om skolan är livet, vem fruktar då döden" . Nej du , vem vet. Vi hade en bra idrottlektion, inga blev sura och inga klagade på varandra, vi var jämna lag. Ah våra lektioner brukar bli rätt tråkiga pga av allt klagomål och sura miner. Men nu hoppas vi på inga usra miner tills på rästen av veckan!  Tror vi kommer ha grymmt kul faktiskt. Så nuu taggas det för fullllt för imorgon kl 1 ja då åkeeeeeeer vi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Var med madde innan vi bakade som vanligt, misslyckade som vanlig, men gott somvanligt.
Ja det bkev helt okeyj även om man tar fel mot på tsk å msk.  Sedan hade jag lite krig med john,  han anföll mig emd whitbordpennor och målade fullt med sträck på mitt ansikte, tyvärr e jag inte så stark så lyckades inte göra så mkt motstånd, men lite sträck fick han alllt :)

Nu ska jag packa, för det har jag iten börjat med ännu ,  vet ien ens avd jag skall ta med mig, använderman verkligen så mkt vanliga kläder? hmm vi får se blir nog ltie alltmöjligt. Sedan tror ajg att jag hoppar volleybollträningen idag och packar då sen blir det andra avenyn med mamma ! :D

Känns som det är massa som jag skall säga men akn inte komma på det nu , det kommer vällll!

Itillbaka på söndag , pussmarucs.


eller kanske inte, kanske dör, för mig i skidpacken, njaa det är itne så fint vill jag lova.kommer abbsolut itne komma hem hel ;)




vinnande svedala.
södertälje till vänster som kom tvåa
och sollentuna till höger som kom trea .

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela